Πληροφορίες

Ανακάλυψε όλες τις προσφορές των καταστημάτων!


Tο WUMSAPP θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις όλες τις προσφορές των καταστημάτων στην πόλη σου. Μέσω του δυναμικού οδηγού αγορών, βρίσκεις προσφορές στην κοντινή ακτίνα και κάνεις τις αγορές σου εύκολα και γρήγορα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Ένα επαναστατικό ψηφιακό σύστημα που σας παρουσιάζει όλες τις ειδικές προσφορές και προϊόντα από τους λιανοπωλητές στην πόλη σας.

Λόγω του κλεισίματος των καταστημάτων λιανικής, πολλοί τοπικοί λιανοπωλητές δεν γνωρίζουν πώς να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Wumsapp εργάζεται σταθερά προς άμεση λύση.
Μια προσπάθεια για να τονωθεί η τοπική αγορά που έχει πληγεί σοβαρά από την πανδημία covid19.
Προς το παρόν μόνο η λειτουργία "Οδηγός Πόλης" θα είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή.

Μέσω της πλατφόρμας μας, οι λιανοπωλητές θα μπορούν να ανεβάζουν τα προϊόντα τους για να τα γνωστοποιούν στο αγοραστικό κοινό.

Οι παραγγελίες θα παραδίδονται στο κατάστημα ή στο σπίτι.
Με το wumsapp οι έμποροι μπορούν τώρα να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα προώθησης αγαθών, να αποκτήσουν ένα πρόσθετο κανάλι πωλήσεων και να έχουν την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουν από απόσταση και με ασφάλεια.

#Μένουμεασφαλείς

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ακολουθήστε μας.

Ο καλύτερος οδηγός αγορών της πόλης!

Tο WUMSAPP θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις όλες τις προσφορές των καταστημάτων στην πόλη του Βόλου

Ρύθμιση Εμβέλειας

Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε στοχευμένη αναζήτησή μέσω φίλτρων και ρύθμισης της ακτίνας στην οποία θα εμφανίζονται τα σχετικά καταστήματα

GPS Καθοδήγηση

Μέσα από τον δυναμικό οδηγό αγορών μπορείτε να εντοπίσετε το κατάστημα που προσφέρει τα προϊόντα που αναζητάτε και να οδηγηθείτε σε αυτό μέσω της εφαρμογής

Συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο

Στηρίζουμε την τοπική αγορά, συνεργαζόμενοι με τον εμπορικό σύλλογο στην πόλη του Βόλου

Βοηθάμε το περιβάλλον

Χρησιμοποιώντας ψηφιακά συστήματα επιτυγχάνουμε την μείωση της κατανάλωσης φυσικών πόρων και της ρύπανσης του περιβάλλοντος

Κατέβασε την εφαρμογή > >

Ο στόχος μας

Συγκεντρώνουμε όλα τα τοπικά καταστήματα που γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι σε μια εύχρηστη εφαρμογή, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να πραγματοποιείς τις καθημερινές σου αγορές γρήγορα και οικονομικά, ενώ παράλληλα αναδεικνύουμε και στηρίζουμε την τοπική αγορά.