Κέντρο Βοήθειας

LOGO

Το Wumsapp είναι το τηλεκοντρόλ σου για την ψηφιακή αγορά της πόλης σου. Όλα τα μαγαζιά και όλες οι προσφορές τους βρίσκονται άμεσα στα χέρια σου, όλα συγκεντρωμένα σε ένα σημείο.
Το Wumsapp συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες για όλα τα μαγαζιά της πόλης σου σε ένα σημείο. Μπορείς από μια εφαρμογή να βρεις όλα τα online profiles καθώς και τα online shops των μαγαζιών με τα προϊόντα τους.
Απλά πατάς πάνω στο Banner που θες να παραγγείλεις, κάνεις scroll στο προφίλ του μέχρι το κουμπί e-shop και από εκεί σε ανακατευθύνει στο shop του μαγαζιού.
Αν το μαγαζί έχει συνδέσει τις υπόλοιπες σελίδες του (Facebook, Instagram κτλ) θα βρίσκονται στο προφίλ του σε μορφή εικονιδίων. Αρκεί να τις πατήσετε και θα ανακατευθυνθείτε.
Στην εφαρμογή φαίνονται στο κινητό σου μόνο τα εγγεγραμμένα μαγαζιά και πρώτα φαίνονται τα πιο κοντινά. Αν το μαγαζί που ψάχνεις βρίσκεται μακριά, τότε θα βρίσκεται και χαμηλά στη λίστα.
Σκοπός και στόχος της Wumsapp είναι να ενισχύσει την τοπική αγορά και οικονομία, ενδυναμώνοντας έτσι τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Προς το παρόν επομένως η μέγιστη ακτίνα παραγγελιών είναι 50 χιλιόμετρα. Αν και εφ' όσον έχει μεγάλη ζήτηση, υπάρχει πάντα πιθανότητα να προστεθεί η δυνατότητα παραγγελίας από άλλες πόλεις σε επόμενο update.
Μπαίνοντας στο shopping guide, πάνω δεξιά υπάρχει το κουμπί στο οποίο βρίσκονται κάποιες γρήγορες ρυθμίσεις της εφαρμογής. Πατώντας εκεί εμφανίζεται η επιλογή για αλλαγή της εμβέλειας. Στο κουτί που εμφανίζεται δίνεται την εμβέλεια που προτιμάται σε χιλιόμετρα (π.χ. 500 μέτρα = 0.5 χιλιόμετρα).
Πιθανώς έχει μηδενιστεί η εμβέλεια που βρίσκεις μαγαζιά. Ακολούθησε τα βήματα που βρίσκονται πιο πάνω και άλλαξε την εμβέλεια του λογαριασμού σε κάποιο νούμερο.
Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα μετά από αυτό επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή στο mail για να αναφέρετε το σφάλμα και θα το διορθώσουμε σύντομα.
Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να στείλετε μήνυμα στη Wumsapp και να επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπός μας ώστε να σας λύσει το πρόβλημα.